НА ШЛЯХУ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ: ЗАХОДИ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОЇ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ - Osetskiy, V. L.; Novikova, I. E.; Babiy, S. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2018)
Висвітлено перспективи та механізми соціально-економічної еволюції ринку вищої освіти в Україні в умовах провадження євроінтеграційної політики. Проаналізовано відповідність пропонованих освітніми закладами спеціальностей та потреб ринку праці. Досліджено процес розвитку освітнього кредиту як додаткового джерела фінансового забезпечення виробництва освітніх послуг у системі вищої освіти. Визначено проблеми, які пов’язані із забезпеченням здобуття конкурентоспроможної вищої освіти, а також запропоновано шляхи їх вирішення.