Проблеми управління власним капіталом в умовах трансформації моделі розвитку банківського сектора Росії - Владыка, М. В.; Гулько, А. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджуються проблеми управління банківським капіталом в контексті концепції регуляторної реформи та цільових завдань розвитку банківської індустрії Російської Федерації . Обгрунтовано необхідність підвищення якості управління власним капіталом кредитних організацій як одного з чинників формування інтенсивної моделі розвитку національного банківського сектора та запропоновано напрями досягнення адекватного рівня капіталізації російських банків.