Регулювання ринку послуг аудиту у Польщі – керівництво до дії або попередження помилок? - Uziębło, Aldona (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Метою статті є визначення поточних ринкових форм аудиторських послуг в Польщі, достоїнств і недоліків прийнятих рішень, а також спроба визначити подальшу еволюцію цього ринку.