Інформаційно-аналітична оцінка показників фінансової безпеки комерційного банку засобами інтервальної математики - Дубницький, В. Ю.; Кобилін, А. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті наведено відомості про створений спеціалізований програмний калькулятор, призначений  для обчислення в інтенвальному вигляді коефіцієнтів, що визначають рівень фінансової безпеки банку. За допомогою інтегрального калькулятора та інтегральних обчислень наведено приклад визначають рівень фінансової безпеки банку.