Система аналізу економічної ефективності банку з використанням методу Dea - Криклій, О. А.; Подвігін, С. О.; Утяганов, І. Р. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Автором визначено сутність системи аналізу економічної ефективності банку та охарактеризовано її елементи. Обґрунтовано доцільність використання методу DEA для оцінки економічної ефективності банку, його структурних підрозділів та продуктів та проведено його апробацію