РОЛЬ ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛІНГУ В ФОРМУВАННІ КРЕДИТНОЇ ПОЛІТИКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Klokar, Oleg О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Обґрунтовано роль працівників служб фінансового контролінгу в формуванні кредитної політики сільськогосподарських підприємств. Визначено та розкрито категоріальний апарат щодо фінансового контролінгу і його складових. Охарактеризовано основні етапи формування кредитної політики суб’єктів господарювання аграрного сектора економіки завдяки фінансовим контролерам. За результатами проведених монографічних і соціологічних обстежень визначені основні напрями та показники оцінки ролі фінансових контролерів у формуванні кредитної політики аграрних підприємств окремих районів Київської області. Також запропоновано заходи підвищення ролі працівників служб фінансового контролінгу щодо формування кредитної політики сільськогосподарських підприємств.