Уроки світової кризи та фінансова архітектура глобальної економіки - Нижегородцев, Р. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Стаття присвячується обговоренню ролі світової економічної кризи у становленні нової фінансової архітектури сучасного світового господарства. Велика увага надається огляду перспектив трансформації глобальної валютної системи та стратегічним можливостям Росії.