ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ ОПТИМАЛЬНОЇ СТРУКТУРИ КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВ - Kvasnitska, R. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Стаття присвячена дослідженню питання оптимізації структури капіталу підприємства. Запропоновано практичні рекомендації та конкретизовано порядок щодо формування оптимальної структури капіталу підприємства за методом поєднаного ефекту росту рентабельності власного капіталу та забезпечення фінансової стійкості підприємства, що дає змогу оперативно оцінити фактичну структуру капіталу, а також спрогнозувати зростання рентабельності власного капіталу та фінансової стійкості підприємства в перспективі.