РИЗИКИ І ЗАГРОЗИ У ФУНКЦІОНУВАННІ ЦЕНТРОБАНКІВ - Baranovskyi, О. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто вплив ризиків на діяльність центробанків як таких, а також ризиків, зумовлених неефективною діяльністю центробанків, на функціонування комерційних банків, небанківських фінансових установ, підприємств реального сектору економіки, життєдіяльність населення і держави загалом. Виявлено загрози функціонуванню центробанків.