ПРОБЛЕМИ СТРАТЕГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ВЕЛИКОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ - Kovalchuk, V. G.; Ilnytska, S. P. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В статті визначено ключові проблеми стратегічного менеджменту середнього та великого підприємництва в Україні. Зазначено характерні методологічні помилки стратегічного управління. Також наведено схему зв’язку і взаємовпливу ресурсного потенціалу підприємства, його ринкової стратегії та стійких конкурентних переваг.