БАНКИ З ІНОЗЕМНОЮ УЧАСТЮ В СТАТУТНОМУ КАПІТАЛІ ЯК ЕЛЕМЕНТ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ: ПРОБЛЕМИ АДЕКВАТНОСТІ ЦІЛЯМ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ - Краснопьорова, Т. Я. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглядаються проблеми взаємодії економік різного рівня розвитку на полі банківських послуг: економічна доцільність діяльності іноземних банків в Росії з точки зору економічних інтересів національної економіки