АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ КРАУДФАНДИНГУ ЯК ЗАСОБУ ЗАЛУЧЕННЯ КОШТІВ У ФІНАНСОВИЙ ПРОЕКТ ПІДПРИЄМЦІВ–ПОЧАТКІВЦІВ - Azarenkova, G. M.; Melnikova, N. S.; Ogorodnyk, V. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В роботі проведено дослідження теоретичних аспектів краудфандингових технологій, узагальнено методичні підходи щодо моделей краудфандингу. Представлений аналіз існуючої практики та перспективи розвитку технологій краудфандингу в сучасному світі. В якості напрямків підвищення ефективності роботи підприємців–початківців із застосуванням краудфандингу виділено переваги та недоліки краудфандинговых технологій по збору коштів на реалізацію фінансового проекту.