ТЕОРЕТИКО–МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧО–ГОСПОДАРСЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА - Sahatskiy, M. P.; Kazandzhi, A. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В статті досліджено економічну сутність та виділено відмінні ознаки категорій «ефективність управління» та «результативність управління». Наведено авторське визначення поняття «результативність управління виробничо–господарською діяльністю підприємства». Обґрунтовано важливість проведення оцінки результативності управління як необхідної передумови визначення напрямів подальшого розвитку підприємства та посилення його конкурентних позицій в ринковому середовищі. Узагальнено існуючі методичні підходи до оцінки результативності управління, визначено основні принципи та представлена логічна схема її здійснення.