ПОКАЗНИКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ДЛЯ УПРАВЛІНСЬКОГО КОНТРОЛЮ ПРЯМИХ ПОДАТКІВ: ДОКАЗИ З ЧЕХІЇ ТА УКРАЇНИ - Kuznetsova, S.; Krzikallová, K.; Kuznetsov, A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В статті обґрунтовано методологічні засади побудови комплексу показників вимірювання ефективності з метою побудови підсистеми управлінського контролю прямих податків. Запропоновано групи показників в залежності від впливу середовища та характеру вимірювання. З використанням кореляційно – регресійного аналізу побудовано тренди та порівняльні оцінки для фінансових та нефінансових показників ефективності прямих податків для компаній Чеської республіки та України.