ФОРМУВАННЯ ПІДСИСТЕМИ ПРИНЦИПІВ В СИСТЕМІ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Lukin, V. O.; Moskalenko, O. V.; Piskunov, R. O.; Malahov, V. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті пропонується здійснювати формування підсистеми принципів в системі бухгалтерського обліку на основі системного підходу до визначення складу і структури елементів, що входять в цю підсистему. Розглядаються проблеми, що виникають при виборі мети бухгалтерського обліку та принципів, які складають основу міжнародної системи обліку та національних систем обліку.