КЛАСИФІКАЦІЯ МАРКЕТИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОДУКТУ - Resler, M. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
На сьогоднішній день інновації є важливим фактором у розвитку соціально–економічного розвитку. В епоху глобалізації, підвищення очікувань клієнтів і більш конкурентоспроможного бізнесу, охочих залишитися на ринку, спрямованих на розвиток (часто обумовлено зовнішніми факторами), змушені здійснювати безперервну інноваційну діяльність. Проведено дослідження як на рівні компанії, так і на національному, міжнародному рівнях показують істотний вплив на інноваційну діяльність, яка здійснюється на умовах окремих принципів, а також всієї економіки.