МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ НА ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК КРАЇНИ - Zatonatska, T.; Novosolova, V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
В статті розкрито роль електронної комерції як перспективної галузі в економіці України, розглянуто особливості розвитку електронної комерції в країні. Побудовано моделі на основі функції Коба–Дугласа, які дозволили провести дослідження впливу показників електронної комерції на економічний розвиток та економічне зростання країни.