ЩОДО РОЗУМІННЯ ПОВЕДІНКИ СУБ’ЄКТІВ ФІНАНСОВИХ ВІДНОСИН - Muzyka–Stefanchuk, O. A.; Huberska, N. L.; Huberska, N. L.; Yamnenko, T. M.; Yamnenko, T. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті розглядаються особливості поведінки суб'єктів фінансових відносин. Аналізуються особливості правової поведінки. Також досліджуються ознаки законної та незаконної поведінки. Зловживання законом розглядаються в рамках неправомірних дій.