ОСОБЛИВОСТІ КРЕДИТУВАННЯ РЕАЛЬНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ В УМОВАХ ФІНАНСОВОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Маслак, Ольга Іванівна; Квятковська, Л. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті висвітлюються основні особливості реалізації кредитної політики комерційних банків з врахуванням підвищеного ризику в умовах фінансової нестабільності.