МОНЕТАРНІ ПРАВИЛА:ДОСВІД РОЗРОБКИ ТА ЗАСТОСУВАННЯ - Савченко, Т. Г. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджується закордонний досвід розробки та застосування правил монетарної політики. Визначено методичні підходи щодо розробки монетарних правил у країнах, що розвиваються.