РОЛЬ ТА ЗНАЧЕННЯ ПРОЦЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЕФЕКТИВНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Жигилій, О. О.; Подчесова, В. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проаналізована процентна політика Національного банку України в сучасних умовах. Розглянуто фактори, які впливають на рівень процентних ставок центрального банку. Особливу увагу приділено шляхам мінімізації процентного ризику.