ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Колобов, Ю. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Стаття присвячена аналізу сучасних проблем розвитку банківської системи України та розробленню системи заходів щодо забезпечення стабільного, динамічного та ефективного розвитку вітчизняної банківської системи.