ОБҐРУНТУВАННЯ СУЧАСНОЇ КЛАСИФІКАЦІЇ РИЗИКІВ БАНКУ ВІД ЛІЗИНГОВИХ ОПЕРАЦІЙ - Другова, В. Т. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Лізингові операції належать до одних з найбільш ризикових операцій банку, тому в сучасних умовах важливого значення набуває чітке визначення та класифікація ризиків, на які наражається банк в процесі здійснення даних операцій, з метою побудови дієвої системи ризик-менеджменту.