СТРАТЕГІЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ - Біломістна, І. І.; Грохольська, Є. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
На основі аналізу статистичної інформації була проведена оцінка рівня фінансової безпеки промислових підприємств України. Розроблено методичні рекомендації щодо стратегії забезпечення фінансової безпеки підприємства. Розроблено сітку станів фінансової безпеки підприємства.