КОНТРОЛІНГ ЯК МЕТОД ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Журавель, T. M.; Терещенко, Я. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено передумови та шляхи створення системи контролінгу, як засобу досягнення стратегічних та тактичних цілей; проаналізованіo сновні його інструменти. Розкрито переваги впровадження системи контролінгу та організації служби контролінгу на підприємстві.