ВИБІР МЕТОДУ ПЛАНУВАННЯ ОБОРОТНИХ АКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВ - Сословський, В. Г.; Лисненко, І. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В роботі висвітлено проблеми необхідності планування оборотних активів підприємств як важливої умови їх ефективного функціонування. Досліджено особливості методів нормування, запропоновано шляхи вдосконалення методики планування оборотних засобів підприємств.