СТРУКТУРУВАННЯ ПРЕДМЕТУ УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ: ПРОБЛЕМИ ЗДІЙСНЕННЯ - Лаговська, O. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В рамках методологічної експертизи здійснено спробу ідентифікації предмету управлінського обліку як основи для демаркації з-поміж інших напрямів наукових знань.