ПРОБЛЕМИ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ - Горова, K. O.; Лангова, Г. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Запропоновано алгоритм ефективного корпоративного управління, який допомагає контролювати корпоративні відносини всередині підприємства та розглянуто заходи щодо розвитку корпоративного управління в Україні.