МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОЦІНКИ ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ПОДАТКОВИМ ПОТЕНЦІАЛОМ МАШИНОБУДІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Дрозняк, O. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті досліджено напрями удосконалення методичного інструментарію оцінки для управління податковим потенціалом машинобудівельних підприємств.