ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ МЕТОДИК ВИЗНАЧЕННЯ ВАГОВИХ КОЕФІЦІЄНТІВ ВАЖЛИВОСТІ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ БАНКІВ ПРИ ЇХ РЕЙТИНГУВАННІ - Самородов, Б. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті проведений порівняльний аналіз двох підходів до визначення вагових коефіцієнтів важливості фінансових показників діяльності банків при проведенні їх рейтингування. Показано, що запропонований підхід є легший при реалізації та не менш адекватний за підхід, що використовує розмиті коефіцієнти при розрахунку рангових кореляцій.