УКРАЇНА НА ШЛЯХУ ПОДОЛАННЯ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ - Зайцева, Л. С. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто заходи антикризового спрямування, які проводила держава у банківській сфері, загальний стан економіки від років кризи до сьогодні. Запропоновано власний спосіб стабілізації економіки.