НЕПОДАТКОВІ НАДХОДЖЕННЯ: ПРОБЛЕМИ ТА РОЛЬ У ДОХОДАХ БЮДЖЕТУ ДЕРЖАВИ - Дем’янишин, В. Г.; Шаманська, O. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто особливості механізму мобілізації неподаткових надходжень та його роль у доходах бюджету держави. Проаналізовано динаміку неподаткових надходжень у доходах зведеного бюджету. Висвітлено проблеми мобілізації неподаткових надходжень до бюджету та окреслено напрями їх вирішення в сучасних умовах.