РОЗВИТОК ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НЕДЕРЖАВНИХ ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ ТА МЕТОДИКА ОЦІНКИ ЇЇ ЕФЕКТИВНОСТІ - Левченко, I. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Автором визначені основні цілі інвестиційної діяльності недержавних пенсійних фондів та запропоновані шляхи їх реалізації та удосконалення портфельних інвестицій, а також побудована методика оцінки діяльності приватних пенсійних фондів на основі комплексу фінансових показників та запропонований автором метод визначення реальної дохідності через коефіцієнт знецінення пенсійних активів.