CПІВВІДНОШЕННЯ ПРИВАТНИХ І СУСПІЛЬНИХ ТРАНСАКЦІЙНИХ ВИТРАТ В МЕХАНІЗМІ СВІТОВОЇ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ - Деркач, M. M.; Попадинець, O. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто динаміку співвідношення приватних і суспільних трансакційних витрат у ході подій світової фінансової кризи. Проаналізовано шляхи розв’язання проблеми зростання суспільних трансакційних витрат, що виникають внаслідок нестабільності глобальних фінансових ринків.