КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПРОДУКТИ БАНКІВ УКРАЇНИ - Васильєва, Т. А.; Котляревський, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті досліджено проблеми ціноутворення в комерційних банках України, запропоновано науково-методичні підходи до удосконалення системи ціноутворення на банківські продукти, які відрізняються від існуючих орієнтацією наприбутковість діяльності банку.