ВПЛИВ ІНОЗЕМНОГО КАПІТАЛУ НА КОНСОЛІДАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В БАНКІВСЬКІЙ СИСТЕМІ УКРАЇНИ - Гусєв, Я. О.; Богма, С. Д. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено вплив іноземного капіталу на консолідаційні процеси в банківській системі України, визначено його позитивні та негативні наслідки.