ВИЗНАЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТАБІЛЬНОСТІ БАНКІВ В УМОВАХ ПОСТКРИЗОВОГО РОЗВИТКУ - Головко, О. Г. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Узагальнено визначення оцінки фінансової стабільності банків.Наведена доцільність застосування модифікованого подання розмаху варіації для проведення оцінки фінансової стабільності банків. Запропоновано методичний підхід для проведення аналізу фінансової стабільності групи банків.