ГАЛУЗЕВА СКЛАДОВА ВПЛИВУ НА ФОРМУВАННЯ ОБСЯГІВ ПОДАТКУ НА ДОХОДИ ФІЗИЧНИХ ОСІБ - Сомова, В. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Обґрунтовано доцільність розгляду середньої заробітної плати як одного із факторів галузевого впливу на формування обсягів податку на доходи фізичних осіб. Проведено аналіз впливу середньої заробітної плати на формування обсягів податку на доходи фізичних осіб. Визначено ключові напрямки необхідності корегування системи оподаткування доходів фізичних осіб на основі запровадження заходів щодо вирівнювання темпів приросту середньої заробітної плати з погляду різних галузей економіки