ПОНЯТТЯ ПОДАТКОВИХ ПІЛЬГ НА ПІДПРИЄМСТВАХ У СПЕЦІАЛЬНИХ ЕКОНОМІЧНИХ ЗОНАХ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Андрухів-Садовська, Н Б (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто сутність поняття «податкових пільг» за питаннями: мети, способів отримання та адресності для цілей бухгалтерського обліку у спеціальних економічних зонах.