ОБҐРУНТУВАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ КОРПОРАТИВНИХ СТРАТЕГІЙ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ АВТОМОБІЛЬНОГО ВАНТАЖНОГО ТРАНСПОРТУ - Вагнер, І. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті висвітлена суть корпоративних стратегій, визначено їх основні аспекти, завдання та складові. Виокремлено основні принципи формування корпоративної стратегії. Визначено доцільність впровадження стратегій: спеціалізації, диверсифікації, зростання.