ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ОХОРОНИ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ - Тищенкo, О. М.; Антоненко, С. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проаналізовано основні підходи до кількісної оцінки функціонування еколого-економічних регуляторів. Для оцінки ефективності податкової політики у сфері охорони атмосферного повітря запропоновано використовувати ряд показників, які характеризують здатність забезпечувати виконання покладених на неї завдань.