ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА БАНКУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ОПЕРАЦІЙНИМ РИЗИКОМ - Безштанько, Д. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В роботі висвітлено основні проблеми безпеки інформаційної системи банку. Досліджено суперечності та виявлено ризики, що заважають ефективній реалізації системи управління операційним ризиком в напрямку інформаційної безпеки. запропоновано заходи по оптимізації рівня інформаційних ризиків, що загрожують, або можуть загрожувати банківській установі.