ЕКСПРЕС-ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ - Хайлук, С. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті запропоновано метод, що базується на байєсівському аналізі і дозволяє оцінити ймовірність визнання банківської системи як такої, що ефективно діє, за умови наявності про неї нечислової, неточної та неповної інформації.