МОДЕЛЮВАННЯ ПОПИТУ НА ПОСЛУГИ РЕМОНТНО-БУДІВЕЛЬНИХ СЛУЖБ ЖКГ ПРИ ПЛАНУВАННІ ОБСЯГУ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ - Чуб, О. І.; Новожилова, М. В.; Журавка, А. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Статтю присвячено побудові оцінки попиту на послуги ремонтно-будівельних служб ЖКГ для формалізованого опису процесу планування ресурсів як інформаційної бази прийняття рішення про надання банком інвестиційного кредиту комунальному підприємству.