ДОСВІД РЕАЛІЗАЦІЇ ІНІЦІАТИВ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ЩОДО РЕФОРМУВАННЯ ФІНАНСОВИХ РИНКІВ - Корнівська, В. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті представлено результати дослідження основних заходів з реформування фінансових ринків в Європейському Союзі в контексті посилення координації дій всіх регуляторних органів національного та наднаціонального рівня для забезпечення загальносистемної стабільності.