БОРГОВІ КРИЗИ В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ - Слав’юк, Н. Р. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто особливості державної заборгованості країн світу, проаналізовано причини сучасних боргових криз та перспективи їх подолання.