СУТНІСТЬ ТА МІСЦЕ ДЕРЖАВНОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО КРЕДИТУ В СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОГО КРЕДИТУВАННЯ - Стирська, О. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розкрито сутність державного кредиту та подано його класифікацію. Проаналізовано місце державного інвестиційного кредиту в системі державного кредитування в Україні. Приділено увагу пріоритетам розвитку базових галузей економіки, в яких реалізуються інвестиційні та інноваційні проекти в Україні.