ОСОБЛИВОСТІ БАНКІВСЬКОГО МОНІТОРИНГУ ПРИ ФОРМУВАННІ ТА ОЦІНЮВАННІ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ БАНКІВ УКРАЇНИ - Маслак, O. I.; Квятковська, Л. А.; Шийка, M. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено особливості банківського моніторингу у розрізі формування та оцінювання фінансової стійкості банків України, обгрунтовано важливість застосування моніторингу у формуванні ефективної управлінської політики, що потребує всебічного обґрунтування пріоритетних напрямів і шляхів проведення моніторингу банківських операцій для досягнення динамічного, збалансованого та стабільного функціонування банківської системи.