АНАЛІЗ ІНВЕСТИЦІЙНОГО КРЕДИТУВАННЯ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ В УКРАЇНІ - Маллакурбанова, O. A.; Линенко, A. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
На сучасному етапі розвитку економіки країни питання інвестиційного кредитування є досить актуальним. У роботі проведений аналіз банківського інвестиційного кредитування, виділені основні його недоліки та запропоновані шляхи їх подолання.