ОПОДАТКУВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ ТА ОСНОВНІ НАПРЯМИ ЙОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ - Клюско, Л. А.; Підсосонна, Я. Г. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті узагальнено наукові підходи та практичний досвід щодо теоретико-організаційних основ оподаткування банків, проаналізовано тенденції динаміки банківських податкових платежів, виявлено основні проблеми в системі оподаткування банківської діяльності та визначено можливі напрями їх вирішення.